top of page
Yellow Flowers
skane_culinary_route.png
wedecide_text.png

För att förbättra de ekonomiska förutsättningarna och öka intresset för de skånska dryckes- och livsmedelsproducenterna samt för att stärka den hållbara turismen i Skåne finns det planer på att äntligen få till en kulinarisk resa genom landskapet värt namnet - Skåne Culinary Route!

 

Tanken är att denna kulinariska upplevelse ska samla företagarna, alla de redan existerande nätverken samt pågående projekt med den här inriktningen i Skåne till verklig samverkan i en enkel form genom att helt enkelt använda sig av några flaggskepps-produkter som även är gångbara rent internationellt - även om det i första steget är ett sätt att locka till fler besök från vårt närområde. 

 

Runt skånskt vin, destillat och cider kan man därmed samla väldigt många andra företag då dessa njutbara produkter ska avnjutas tillsammans med delikata skånska produkter serverade på våra restauranger och naturligtvis ska man helst även sova över på något av de fina hotellen samt kanske prova på några andra aktiviteter i närheten av dessa noder. Noderna, eller samlingspunkterna om man så vill, blir därmed alla de producenterna som har sin inriktning mot vin, destillat och cider.

winecider.png
coloredbottles.png

ANMÄLAN INNAN

1 MAJ 2024

Anmäl intresse för samarbetet!
Vilken typ av företag?
Flaggskeppföretag?

Tack för att Ni visar intresse - vi kommer att höra av oss tillbaka efter 1 maj!

Business Model Canvas för WeDeCide

WeDeCide_SWE.jpeg

SAMORDNANDE PARTNERS

Det finns alltid frågor så om du vill ha mer information gällande det här initiativet med Skåne Culinary Route kontakta då mig via mail så tar vi frågan vidare!

Niclas Fjellström
Global Coordinator
Culinary Heritage
niclas@culinaryheritage.net

bottom of page